پوشش های آب بند کننده سطحی

پوشش های آب بند کننده سطحی و ماستیک ها

آب بند کننده ها مجموعه ای از محصولات هستند که برای آب بندی بتن، ملات، محیط خیس و مرطوب به کار می رود. این گروه از محصولات به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند. 

دسته اول بتن یا سازه را بصورت سطحی آب بند می نماید و دسته دوم آب بند کننده های نفوذ گر هستند.آب بند کننده های سطحی بر سه پایه سیمانی ، پایه پلیمری و  پایه قیری تولید میشوند  عایق بندی دو جزئی پایه سیمان  SW 400 و رزین اکریلیک، و تک جزئی منعطف پشت بام کف مختلف و محیط های گوناگون سازگاری دارند.

موارد استفاده آب بند کننده ها

  • آب بندی محیط های خیس و مرطوب مانند سرویس های بهداشتی، حمام، سونا و…
  • آب بندی سازه های بتنی از قبیل استخرها ، دیوارهای حائل
  • آب بندی سازه های خاص مانند مخازن آب شرب بتنی، تصفیه خانه ها، پارکینگ های طبقاتی
  • آب بند نمودن سازه های در معرض فشار  آب (مثبت و منفی)

ویژگی ها آب بند کننده ها

  • مقاوم نمودن سازه در برابر رطوبت و عبور آب
  • کاهش چشمگیر و قابل توجه نفوذ پذیری بتن
  • چسبندگی خوب روی اکثر سطوح رایج ساختمانی حتی فلزی
  • اجرای آسان

ماستیک ها :

ماستیک چیست؟

ماستیک محصولی است که از آن برای آب بندی استفاده می ‌شود. یکی از ویژگی ‌های مهم و مثبت ماستیک‌ ها این است که پس از کیورینگ نیز حالت انعطاف پذیر خود را حفظ می‌ کند. همچنین ماستیک بر روی سطوحی از جنس دیگر نیز قابل استفاده است. بر روی سطوحی از چوب، آلومینیوم، شیشه و سنگ مرمر نیز می ‌توان از ماستیک استفاده کرد. برخی پیمان‌ کاران از ماستیک به عنوان نوعی اتصال دهنده استفاده می‌ کنند. به طور مثال از آن برای اتصال پنجره ‌ها به سازه ‌ی اصلی ساختمان استفاده می شود. ترک‌ های موجود در حمام و دستشویی را می ‌توان به وسیله‌ ی ماستیک پر کرد تا از درز آب و رطوبت جلوگیری شود. در کفپوش‌ ها و کف بام نیز از محصولات مختلف و متنوع ماستیک‌ ها می ‌توان برای درزگیری و آب بندی بتن استفاده نمود. از انواع ماستیک ها می توان به ماستیک پایه قیری، ماستیک درزبندی بتن، ماستیک گرم، ماستیک پلی یورتان اشاره کرد. ماستیک ‌ها معمولا چیزی در حدود ۵ سال عمر دارند و پس از آن باید جایگزین شوند تا کیفیت مطلوب و مورد نظر از بین نرود. ضروری است که پیش از قرار دادن ماستیک در سطح مورد نظر، آن سطح کاملا خشک و تمیز باشد.

پوشش ماستیک 

درزبندهای متفاوتی در بازار موجود است که از میان آن ها می توان به درز گیرهای سیلیکونی، پلی سولفیدی، اکریلیک، ضد آب، ضد حریق و اپوکسی به عنوان پرکاربرد ترین درزبندها اشاره کرد. در میان درزبندها برخی به شکل مایع، برخی به شکل خمیری و همچنین به شکل چسب غلیظ وجود دارند. زمان خشک شدن چسب ماستیک به رطوبت و عمق درز بستگی دارد.

ماستیک نوعی درزبند است که به هر ماده ای می چسبد و پس از خشک شدن حالت لاستیکی دارد، به همین دلیل در زمان چسباندن سطوح مورد نظر انعطاف خود را حفظ می کند. ماستیک پلی یورتان به شیشه، آلومینیوم، بتن، مرمر، استیل، تخته کانال و چوب به خوبی می چسبد. ماستیک مقاومت گرمایی بالایی دارد و از کاربرد چسب ماستیک در صنعت در تعمیر کانال گرمایشی و تهویه هوا می توان اشاره کرد. روش استفاده از چسب ماستیک با توجه به کاربرد آن ها متفاوت می باشد.

 

محصولات و مطالب مرتبط :

تماس با ما

آدرس : اراک خیابان خرم نبش کوچه میرزاخانی جنب ساختمان نظام مهندسی استان مرکزی

شماره تماس :۳۳۱۴۴۲۳۶-۰۸۶

شماره تماس:۳۲۲۳۳۵۵۰-۰۸۶

شماره همراه:۰۰۷۲۰۰۳-۰۹۰۲

دسترسی سریع